Zero Waste Nederland

Algemene voorwaarden

  1. Bij het versturen van dit formulier geeft u toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van uw bestelling. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd of gewijzigd.
  2. Uw bestelling wordt verwerkt en verzonden nadat de betaling op onze rekening is binnengekomen.
  3. Op onze beeldmerken rust copyright. Onze beeldmerken, inclusief onze raamsticker, mogen niet aangepast worden, ook niet in digitale versie. Wanneer u een aangepaste versie wenst, neem dan contact met ons op.
  4. Het is niet toegestaan onze beeldmerken, inclusief onze raamsticker, in te zetten voor commerciƫle doeleinden, of voor doeleinden die niet overeenkomen met onze missie. Doorverkopen is derhalve niet toegestaan. Wilt u onze raamsticker opnemen in het aanbod van uw duurzame webshop of winkel, neem dan eerst contact met ons op.
  5. Op deze website worden tips en adviezen gegeven. Iedere situatie is echter anders. Wij staan geenszins in voor de toepassing daarvan. We kunnen er niet voor in staan dat onze adviezen voor iedereen werken. De risico’s zijn dan ook voor uw eigen rekening en risico.

Bestel de sticker

De stickers zijn te bestellen bij onze partner De Bries.

Deel je tip met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voeg een locatie toe

De gegevens van Algemene voorwaarden wijzigen

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.