Zero Waste Nederland

Zo helpen wij organisaties

Zero Waste Nederland pakt elke kans om de beweging groter te maken. Vraag ons om advies over de afvalstromen binnen uw winkel, restaurant, bedrijf, festival of organisatie. Nodig ons uit om te presenteren tijdens meet-ups, manifestaties en gastcolleges.

Lezingen en workshops

Organiseert u een lezing, themadag of conferentie over duurzaamheid? Dan past onze insteek daar perfect bij. We leveren zeer positief beoordeelde lezingen, interactieve workshops en interessante gastcolleges.

Lees meer

Afvalstromen indammen

Preventie is de sleutel. Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van uw afvalstromen, en voor elk van die stromen bepalen of er alternatieven zijn, op het gebied van preventie, vermindering, hergebruik en recycling.

Lees meer

Vraagbaak en hulplijn

U komt ongetwijfeld vaak dilemma's tegen in uw organisatie. Veel van die vragen hebben wij al vaker voor onze kiezen gehad. U hoeft dan ook niet het wiel opnieuw uit te vinden. Vraag het simpelweg aan ons. We helpen u graag!

Lees meer

Voor groepen

Organiseert u een bedrijfsuitje? Wilt u met een klas duurzaam maar toch ontspannen aan de slag? Bent u op zoek naar een ludieke invulling voor een duurzame themadag? Wij kunnen helpen daar inhoud aan te geven, volledig op maat.

Lees meer

Editorials

Schrijft u voor een blad, nieuwsmedium of online platform? We schrijven graag met u mee! We zijn te benaderen voor editorials, opiniestukken, columns en interviews. Zo schrijven wij onder andere voor MediaPlanet en BN de Stem. Ons doel is om te prikkelen, en tot denken én actie aan te zetten. Deelt u het podium met ons?

Lees meer
Neem gerust je eigen verpakking mee sticker

Sticker bestellen

Onze raamstickers zijn een simpele en effectieve manier om met uw publiek te communiceren over afvalvermindering. De sticker is een open uitnodiging tot gedragsverandering, zonder belerend te zijn. Het draagt bij aan uw duurzame uitstraling, en aan het maatschappelijke debat.

Bestel hem hier

Bestel de sticker

De stickers zijn te bestellen bij onze partner De Bries.

Deel je tip met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voeg een locatie toe

De gegevens van Zo helpen wij organisaties wijzigen

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.