Zero Waste Nederland

Zo helpen wij organisaties

Zero Waste Nederland pakt elke kans om de beweging groter te maken. Vraag ons om advies over de afvalstromen binnen uw winkel, restaurant, bedrijf, festival of organisatie. Nodig ons uit om te presenteren tijdens meet-ups, manifestaties en gastcolleges.

Lezingen en workshops

Organiseert u een lezing, themadag of conferentie over duurzaamheid? Dan past onze insteek daar perfect bij. We leveren zeer positief beoordeelde lezingen, interactieve workshops en interessante gastcolleges. We maken een groot onderwerp kleiner, en bieden praktische oplossingen. Met humor, voorbeelden en ruimte voor persoonlijke vragen. Ons doel? Dat u na afloop meteen staat te popelen om aan de slag te gaan, met positieve impact. Onze sprekers hebben ruime ervaring met spreken voor groepen.

Vraag een lezing aan

Afvalstromen indammen

Preventie is de sleutel. Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van uw afvalstromen, en voor elk van die stromen bepalen of er alternatieven zijn, op het gebied van preventie, vermindering, hergebruik en recycling. Zo brengen we uw materiaal- en faalkosten terug, en dragen we bij aan uw duurzame doelstellingen. Nodig ons uit voor een kennismaking.

Maak kennis

Vraagbaak en hulplijn

U komt ongetwijfeld vaak dilemma's tegen in uw organisatie. Wat is nou beter: papier of plastic verpakkingen? Zijn wegwerpkoffiebekertjes echt zo slecht? Hoe zorg ik dat mijn gasten zo min mogelijk afval produceren? Hoe voorkom ik voedselverspilling? Veel van die vragen hebben wij al vaker voor onze kiezen gehad. U hoeft dan ook niet het wiel opnieuw uit te vinden. Vraag het simpelweg aan ons. We helpen u graag!

Vraag het ons

Voor groepen

Organiseert u een bedrijfsuitje? Wilt u met een klas duurzaam maar toch ontspannen aan de slag? Bent u op zoek naar een ludieke invulling voor een duurzame themadag? Wij kunnen helpen daar inhoud aan te geven, volledig op maat. Ook meerdaagse programma's zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een zwerfafval challenge, een duurzame pubquiz, DIY dag, 3-D printen met plastic afval, een Plastic Attack of een masterclass 'Koning van de Kringloop'. Alles is mogelijk.

Nodig ons uit

Editorials

Schrijft u voor een blad, nieuwsmedium of online platform? We schrijven graag met u mee! We zijn te benaderen voor editorials, opiniestukken, columns en interviews. Zo schrijven wij onder andere voor MediaPlanet en BN de Stem. Ons doel is om te prikkelen, en tot denken én actie aan te zetten. Deelt u het podium met ons?

Laat ons meeschrijven

Sticker bestellen

Onze raamstickers zijn een simpele en effectieve manier om met uw publiek te communiceren over afvalvermindering. De sticker is een open uitnodiging tot gedragsverandering, zonder belerend te zijn. Het draagt bij aan uw duurzame uitstraling, en aan het maatschappelijke debat. Zo wordt hergebruik in plaats van wegwerp de nieuwe norm. 6000 ondernemers gingen u al voor. Bent u de volgende plakker?

Bestel hem hier
Sluiten

Bestel de sticker

Sluiten

Deel je tip met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Voeg een locatie toe

  • Locatie sticker

  • Contactpersoon

  • Afronden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.