Zero Waste Nederland

Wil je meehelpen? Dat kan!

Heb jij het in je om Zero Waste verder te brengen? Wil je anderen ontmoeten en inspireren? Of wil je jezelf juist van je strijdvaardige kant laten zien? We kunnen je hulp goed gebruiken.

Zero Waste Wandeltours

Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? En bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan met ons mee op pad of word gids!

Lees meer

Teken een petitie

We vinden het belangrijk onze stem te laten horen, ook in de politiek. Petities zijn daarvoor een heel sterk en doeltreffend middel. Hier verzamelen we de petities die we voor jou relevant vinden, en die we willen ondersteunen. Kunnen we rekenen op jouw handtekening?

Lees meer

Zero Waste communities

De Zero Waste beweging is sterk, omdat we ook op lokaal niveau samenwerken. Check waar ze zijn en sluit je

Lees meer

Acties en Events

Er is heel veel te d├│en op het gebied van Zero Waste Nederland. En gelukkig maar, want alleen praten erover is niet voldoende: We moeten het in de praktijk brengen. Lees wat doen we allemaal doen.

Lees meer

Sticker bestellen

Onze raamstickers zijn een simpele en effectieve manier om met uw publiek te communiceren over afvalvermindering. De sticker is een open uitnodiging tot gedragsverandering, zonder belerend te zijn. Het draagt bij aan uw duurzame uitstraling, en aan het maatschappelijke debat.

Bestel hem hier

Tips & tricks

Wij hebben al een stapel met Zero Waste tips verzameld, maar jij ontdekt vast ook fijne tips die wij nog niet kennen. Dat is de kracht van de community. Deel je tips met ons, en wij voegen ze toe. Zo helpen we elkaar vooruit.

Bekijk

Bestel de sticker

De stickers zijn te bestellen bij onze partner De Bries.

Deel je tip met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voeg een locatie toe

De gegevens van Wil je meehelpen? Dat kan! wijzigen

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.