Zero Waste Nederland

Wil je meehelpen? Dat kan!

Heb jij het in je om Zero Waste verder te brengen? Wil je anderen ontmoeten en inspireren? Of wil je jezelf juist van je strijdvaardige kant laten zien? We kunnen je hulp goed gebruiken.

Zero Waste Wandeltour

Leer afvalvrij winkelen en ga mee op Zero Waste tour! Op zaterdag 5 juni pakken we uit: We gaan in heel Nederland op tour. Met een lokale Zero Waste Hero ga je op pad om alle verpakkingsvrije plekken te ontdekken bij jou in de buurt. Lijkt het je leuk een groepje toekomstige Zero Wasters mee op pad te nemen? Meld je dan aan als gids!

De tours

Acties en Events

Er is veel te dóen. Wil je een DIY workshop volgen? Naar een lezing of duurzaam festival? Wil je meedoen aan een plastic attack of plogging event? Of wil je zelf iets organiseren?

Check events

Tips & tricks

Wij hebben al een stapel met Zero Waste tips verzameld, maar jij ontdekt vast ook fijne tips die wij nog niet kennen. Dat is de kracht van de community. Deel je tips met ons, en wij voegen ze toe. Zo helpen we elkaar vooruit.

Voeg een tip toe

Zero Waste Hero

We zijn hard op zoek naar Zero Waste Heroes! Als Zero Waste Hero breng je de raamstickers naar de plekken waar ze horen: bij fijne ondernemers. Je kent ze vast. Help je ons ze te verspreiden?

Word onze held

Communities

Inmiddels bestaan er meer dan 65 lokale communities, dus ook bij jou in de buurt. Check waar ze zijn en sluit je aan!

Ga naar communities

Online actievoeren

Laat ook op politiek vlak je stem horen! Hier verzamelen we alle petities die we relevant vinden. Gewoon te tekenen via je scherm.

Naar petities
Sluiten

Bestel de sticker

Sluiten

Deel je tip met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Voeg een locatie toe

  • Locatie sticker

  • Contactpersoon

  • Afronden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.