organisaties

Case

Waterschap Brabantse Delta

Waterschap Brabantse Delta is dé waterpartner voor inwoners, bedrijven, natuur en milieu in Midden- en West-Brabant. Zij zorgen voor de kwaliteit van het oppervlaktewater en veiligheid tegen overstroming.

Door het Waterschap werden we gevraagd een lunchlezing op maat te verzorgen, meteen gevolgd door een workshop waarin de deelnemers de kans kregen onder begeleiding zelf verpakkingsvrije verzorgingsproducten te maken. Zo werd de opgedane kennis en inspiratie direct in de praktijk gebracht.

Voor het Waterschap was het de eerste keer dat een presentatie in deze vorm werd aangeboden aan de medewerkers. De reacties waren positief, waardoor een dergelijk initiatief een vervolg gaat krijgen.

Referentie, Marieke Wijnands, kwaliteitsadviseur milieu en duurzaamheid:

“Elisah van Zero Waste Nederland gaf bij ons een lunchpresentatie over afvalpreventie. Het was een erg leuke manier om deze problematiek onder de aandacht te brengen. De aansluitende workshop over hoe je je eigen tandpasta en mascara maakt was ook zeer inspirerend en zet direct aan tot actie om zelf te minderen in verpakkingsmateriaal. De deelnemers hebben dit als erg positief en verrassend ervaren”.

Bestel de sticker

De stickers zijn te bestellen bij onze partner De Bries.

Deel je tip met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voeg een locatie toe

De gegevens van Waterschap Brabantse Delta wijzigen

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.